Små häckelement

Små häckelement

Är det dags för en vacker låg häck i din trädgård eller någon annanstans? När du ska plantera en ny häck och väljer att använda unga häckväxter tar det några år innan du har en tjock, grön häck. Ingen lust att vänta så länge på slutresultatet? Välj då våra små färdighäckselement odlade på friland, med andra ord en låg färdighäck!

Fortsätt läsa..
per sida

Låg färdighäck: små häckelement odlade på friland

Är det dags för en vacker låg häck i din trädgård eller någon annanstans? Det kanske redan står något där eller vill du bara byta ut din gamla häck? När du ska plantera en ny häck och väljer att använda unga häckväxter tar det några år innan du har en tjock, grön häck. Ingen lust att vänta så länge på slutresultatet? Välj då våra små färdighäckselement odlade på friland, med andra ord en låg färdighäck!

Färdighäckar

Det finns olika sorters häckväxter som kan levereras som låg färdighäck, nämligen buxbom, idegran, portugisisk lagerhäck, avenbok, bokhäck och tuja. Liten betyder id etta fall att häckelementen som odlats på friland har en ingångshöjd på 60 cm. För buxbomen är det 30 cm. Dessa färdighäckarna passar utmärkt till låga häckar, till exempel framför huset eller längs en trädgårdsgång eller en rabatt. De passar också bra till en häck på en terrass eller balkong, men då ska de planteras i en snygg kontainer eller kruka. Eller också kan du använda de behållare växterna kommer i. Måtten på de små häckelementen är som följer: 60 cm. höga (buxbom 30 cm.), 18 cm. breda och 50 cm. långa. Färdighäckelementen väger 12 kg. var. Mer om plantering av färdighäckarna kan du läsa under: växtvägledning, plantering av häckar: färdighäckar. Utöver försäljning av låga färdighäckar säljer vi dessutom höga färdighäckar.

Varför en färdighäck?

+ Perfekt om man vill skapa låga häckar in trädgården eller till och med på balkongen
+ Direkt en tjock, vacker färdighäck!
+ Kan planteras året om förutom vid frost
+ Utmärkta att kombinera med andra häckelement
+ Färdighäckarna går lätt att plantera själv
+ Lätt att lyckas med eftersom plantorna odlats på friland just som häckväxt