Integritets & cookiepolicy

Integritets & cookiepolicy

Integritetspolicy

Vi tar din integritet online på största allvar.

Vi förstår att du vill skydda de personuppgifter du förser oss med. I denna policy beskriver vi hur vi samlar in information om dig, vad vi gör med den och vilka möjligheter du har att styra processen.

Vilka är vi?

Garmundo B.V. är den som är ansvarig i den mening som avses i Dataskyddslagen (Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)).

De personuppgifter vi samlar in om dig

Vi kan inte leverera de varor och tjänster som ingår i din beställning om du inte förser oss med dina personuppgifter så att vi kan göra det. Mot bakgrund av det måste vi samla in följande personuppgifter om dig: ditt namn, din adress, din e-postadress.

Vi ska använda de uppgifter du själv har försett oss med för de ändamål som beskrivs i denna integritetspolicy.

Dina personuppgifter ska användas till information om produkter och tjänster som erbjuds dig via vår webbplats, till fakturering och behandling av din beställning men ska aldrig säljas till tredje part. Inom ramen för behandlingen av din beställning kan dina uppgifter överföras till tredje part som är delaktig i behandlingen (t.ex. transportören). Vi kan använda dina personuppgifter till att skicka dig information som du beställt från oss om våra produkter och tjänster genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avbeställa nyhetsbrevet, vilket du gör genom att skicka ett meddelande till den kontaktinformation som anges nedan eller via en särskild länk i nyhetsbrevet. Information som t.ex. personuppgifter som du förser oss med för betalningsprocessen delas dessutom med betalningsleverantörerna Multisafepay (Multisafepay B.V., Kraanspoor 39, 1033 SC Amsterdam), Klarna (Klarna BV, De Ruyterkade 7,
1013 AA Amsterdam) och AfterPay (Afterpay, Postbus 22010,1100 CA Amsterdam).  

Ditt medgivande

Det kan hända att du har givit följande medgivande när du gjorde din beställning:

"Jag vill gärna lämna mitt omdöme om köpet vid ett senare tillfälle och får om 3 dagar en engångspåminnelse via e-post från Trusted Shops om att lämna in mitt omdöme”

Under förutsättning att du givit oss ditt uttryckliga medgivande enligt ovan om att lämna ditt omdöme vidarebefordrar vi din e-postadress till omdömessystemet på Trusted Shops GmbH, Subbelrather Straße 15c, 50823 Keulen, så att de kan skicka dig en engångspåminnelse via e-post där de påminner dig om att skicka in ditt omdöme. Detta medgivande kan när som helst dras tillbaka för framtida bruk (t.ex. genom att skicka en e-post till service@trustedshops.nl).

Dessutom kommer dina personuppgifter att användas för följande ändamål:

- Administrationen av ditt konto hos oss;

-För verifiering av de ekonomiska transaktionerna när det gäller de betalningar du gör på nätet;

Vi kan också få information om ditt beteende när du surfar på Internet och på annat sätt använder Internet. Det gör vi genom att placera ut 'kakor', som är små filer som placeras på din dators hårddisk.

Säkerhet

Vi fäster stor vikt vid säkerheten för alla våra användares personuppgifter där informationen går att härleda till en viss person. Vi har vidtagit säkerhetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk och ändringar av personuppgifterna. Vi ska vidta tekniska och organisatoriska åtgärder i syfte att skydda dina personuppgifter genom att:

- Skydda åtkomst till ditt konto med hjälp av ett lösenord och användarnamn som är unika för dig;

- lagra dina personuppgifter på säkra servers;

- kryptera lagring av betalningsinformation med hjälp av SSL-teknik.

Du bör dock komma ihåg att det aldrig är helt säkert att lämna ut personuppgifter på Internet. Vi kan inte garantera informationens säkerhet eftersom all utlämnade av information sker på egen risk. Det enda vi kan göra är vårt yttersta för att skydda din information och se till att vi implementerar en pålitlig och säker miljö där informationen används. Vi rekommenderar att du släcker ner din läsare när din session är över för att säkerställa att ingen annan får tillgång till dina personuppgifter om du delar dator eller använder en dator på en offentlig plats.

Dina rättigheter

Om du har funderingar över dina personuppgifter har du rätt att be att få tillgång till de personuppgifter vi har om dig.

Bruk av kakor av Garmundo B.V.

Garmundo B.V. använder kakor på denna webbplats. Det är små textfiler som sparas på din slutapparat. Vissa av de kakor vi använder tas bort när läsarsessionen är över dvs. när läsaren släcks ner (sessionskakor). Andra kakor ligger kvar på din slutapparat och gör det möjligt för oss att känna igen din läsare nästa gång du besöker oss (permanenta kakor). Du kan se hur länge olika kakor ligger kvar i din webbläsarmeny. Kakorna skadar inte din dator eller de filer som sparats på din dator. Innan kakor placeras ut ska Garmundo B.V. be dig om tillstånd i förväg vid det första besöket på någon av Trusted Shops webbplatser, om det krävs enligt lag. Om du ger ditt medgivande när du blir tillfrågad kommer detta medgivande att sparas av Trusted Shops GmbH så att du inte behöver ge ditt medgivande varje gång du besöker webbplatsen. Om du skulle vilja dra tillbaka ditt medgivande till användandet av kakor kan du ta bort kakorna eller låta din webbläsare eller virusscanner ta bort dem. I så fall ska Garmundo B.V. utgå från att du dragit tillbaka ditt medgivande till användning av kakor och vid nästa besök på webbplatsen kommer du återigen att bli ombedd att ge ditt medgivande. Om du tar tillbaka ditt medgivande kan det dock hända att du inte har tillgång till vissa funktioner på webbplatsen eller att du inte har tillgång till vissa (delar av) webbplatsen.

Vilka kakor används?

  1. Funktionella kakor: dessa kakor är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera. De ser t.ex. till att vissa preferensinställningar lagras och underlättar navigering mellan olika sidor.
    2. Analytiska kakor: med hjälp av programvara från tredje part (Etracker GmbH) kan vi mäta hur ofta vi får besök på vår webbplats och vilka sidor som får flest besök. Statistisk analys av denna information gör det möjligt för oss att optimera vår webbplats ytterligare.
    3. Spårningskakor: dessa kakor studerar ditt beteende på vår webbplats och gör det möjligt för oss att personanpassa din besöksupplevelse nästa gång du besöker oss.

Google Analytics

Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalys-service som erbjuds av Google Inc. (“Google”). Google Analytics använder kakor som möjliggör en analys av ditt bruk av webbplatsen. Den information som samlas in om ditt bruk av denna webbplats med hjälp av kakor skickas sedan till en av Googles servers i USA där den lagras. Om IPanonimisering har aktiverats på denna webbplats förkortar Google din IP-adress i förväg inom EU:s medlemsstater eller i de medlemsstater som ingår i det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall skickas hela IP-adressen till en av Googles servers i USA där den sedan förkortas. Å webbplatsinnehavarens vägnar kommer sedan Google att behandla denna information för att undersöka hur du använder webbplatsen, för att kunna sammanställa rapporter om webbplatsaktiviteter för webbplatsinnehavaren och för att kunna erbjuda andra tjänster som har med webbplats- och internetanvändning att göra. Google kopplar inte samman den IP-adress som skickats via din läsare inom ramen för Google Analytics med annan information. Du kan förhindra att kakor placeras ut genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Vi vill dock påpeka att det i så fall kan hända att inte alla funktionerna på denna webbplats fungerar ordentligt. Dessutom kan du förhindra att webbplatsrelaterad information som samlas in med hjälp av kakor (vilket omfattar din IP-adress) skickas till Google, sparas och att dessa uppgifter behandlas av Google genom att ladda ner och installera en tillgänglig läsar-plugin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Våra kontaktuppgifter

Vi är tacksamma för feedback och frågor. Ta gärna kontakt med oss! Du kan skicka en e-post till kundservice@garmundo.se eller skriva till oss på; Garmundo B.V., Beerseweg 45, 5431LB, Cuijk.