Strålrudbeckia 'Goldsturm' 20x (Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' )

1 094,37 kr
1+
1 094,37 kr

(3m²)

Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' ist einfach ein Muss für jeden Gartenliebhaber. Diese Pflanze blüht üppig und kann eine Höhe von 80 cm erreichen. Die Blüten haben eine goldgelbe Farbe mit einer dunkelbraunen Mitte. Der Sonnenhut fühlt sich an einem sonnigen oder halbschattigen Standort am wohlsten und blüht von Juli bis weit in den September hinein.

Visa mer
Tillgängligt året runt
Direkt tillgänglig
Antal = 
1.094,37 kr
I VARUKORGEN

Stort utbud, flexibla leveranser och attraktiva priser!

 • ✔Flexibla lleveranser på pall,
  Välj önskad leveransvecka!

 • ✔Säker betalning, 
  Betala säkert med kreditkort, PayPal eller klarna

 • ✔Personlig rådgivning, 
  Vi står gärna till tjänst!

 • ✔Direkt från plantskolan,
  100 % friska planor av hög kvalitet!

Egenskaper

Mer information
Namn (latin) Rudbeckia fulgida 'Goldsturm'
Vinterhärdighet Bra
Vintergrön Nej
Plats Full sol, Halvskugga
Bladfärg
Blomningstid Juli, Augusti, September
Blomningstid Juli till oktober
Maxhöjd 80 cm
Underhållsarbete Lite
Blommafärger Gul
Tillgänglig Tillgängligt året runt
Rottyp NVT / Geen
Paket bestående av 20x Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' (Sonnenhut) (+/- 3m²)

Köp Rudbeckia fulgida ’Goldsturm’ (Strålrudbeckia)

Rudbeckia fulgida ’Goldsturm’ är helt enkelt ett toppval för alla trädgårdsälskare. Den är en rikt blommande växt som kan nå en höjd på 80 cm. Blommorna har en gyllengul färg med en mörkbrun knapp. Denna rudbeckia trivs bäst på en plats i solen eller i halvskugga och blommar från juli till långt in i september. Rudbeckia fulgida ’Goldsturm’ lockar bin och fjärilar, så den är perfekt för att främja den biologiska mångfalden. Om du vill ha en växt som inte bara är vacker, utan även är bra för miljön, kan vi varmt rekommendera Rudbeckia Fulgida ’Goldsturm’!

Ta hand om Rudbeckia fulgida ’Goldsturm’

Rudbeckia fulgida ’Goldsturm’ är en mycket lättskött växt. Klipp ner växten till strax ovanför marken på senhösten eller tidigt på våren. Den kommer sedan snabbt att gro igen på våren, sedan kan du njuta av denna skönhet hela sommaren!

Kombinera Rudbeckia fulgida ’Goldsturm’

Rudbeckia fulgida ’Goldsturm’ är perfekt att kombinera med andra typer av blommor och perenner. Den är fantastisk tillsammans med andra solhattar (som röd solhatt), med fjärilsbuskar eller med vilda blommor, som aster. Den kan även vara ett vackert tillskott i rabatter med prydnadsgräs, som fjädergräs och lampborstgräs. Rudbeckia fulgida ’Goldsturm’ kan kort sagt kombineras med otaliga andra växter, så ge utlopp för din kreativitet!