Att plantera häckplantor, växtmattor med marktäckande plantor eller perennpaket

Du har investerat pengar och tid på att välja en ny häck. Då är det naturligtvis trevligt om den vackra häcken du har i åtanke blir verklighet. För låt oss vara ärliga, en skev, brun eller kal häck har aldrig gjort någon lycklig, eller hur? För att vara säker på att det snart växer en vacker, rak och grön häck är det viktigt att plantera häckplantorna på rätt sätt. Du kan göra det själv, även om du inte är van att arbeta regelbundet i trädgården. Nedan hittar du användbara planteringsguider för alla häckplantor som vi säljer på Garmundo. Här kan du läsa mer om skillnaderna mellan de olika växtsätten av häckplantorna: med bara rötter, med rotklump eller i en kruka?

Vi har också gjort handböcker för att visa hur man lätt planterar perennpaket och hur man lättast lägger växtmattor med marktäckande plantor. För även här gäller att om du inte planterar växterna med största omsorg, så får du inte den vackra gröna trädgård du längtar efter.

 

Planteringshandböcker

I de olika planteringshandböckerna kan du läsa precis hur du bäst kan plantera de olika typerna av häckar och andra trädgårdsväxter. När du följer handboken för den växt du valt, kommer de nya plantorna garanterat att få en bra start. Och du kan naturligtvis alltid kontakta vår kundtjänst om saker och ting är oklara. Vi önskar dig mycket läs och planteringslycka!

Planteringshandbok häckväxter: häckväxter med bara rötter
Planteringshandbok häckväxter: häckväxter med rotklump
Planteringshandbok häckväxter: häckväxter i kruka
Planteringshandbok häckväxter: färdiga häckelement
Planteringshandbok perennpaket
Planteringshandbok växtmattor med marktäckande plantor