Leveransvillkor och retur

Leverans

Vi skickar endast våra varor till adresser inom Sverige. Konsultera våra tyska, österrikiska, nederländska, danska och schweiziska webbutiker för frakt till dessa respektive länder. Alla barrotade växter, i mindre format (ca 100–125 cm) levereras i lådor som vi skickar med DPD. Ettåriga, fleråriga perenner och marktäckande plantor skickas med paketpost via DHL. Priset för alla pakettransporter är €38.95.

Större barrotade växter, plantor i kruka och plantor med rotklump skickas på engångspallar av obehandlat trä som sedan kan lämnas till miljöåtervinning om ni inte vill behålla dem. Plantor på engångspallar levereras av vår utsedda transportpartner. Av logistika skäl är det tyvärr inte möjligt för oss att hämta pallarna hos dig efter leverans. Fraktavgiften baseras på beställningen och leveransadressen. När du har valt vilka plantor du vill ha och har lagt dem i ‘min kundvagn’, så behöver du bara fylla i ditt postnummer så beräknas fraktavgiften automatiskt.

Sverige

Leverans

Fraktkostnad beroende på volym och förpackning. 

Sverige

Paket

Fraktkostnad beroende på antalet paket, per paket € 38.95

Sverige

Engångspall(ar)

Fraktkostnad beroende på adress och antalet engångspallar.

Retur

För att returnera en vara, vänligen kontakta oss snarast möjligt, dock senast 14 dagar efter mottagandet av växterna så att vi kan hitta en gemensam lösning. Vi kräver att plantorna inte blir försummade under tiden. Detta betyder att plantorna måste tas av från engångspallen och tas om hand ordentligt genom att ge dem vatten. Tänk på att vi kommer att beräkna extra kostnader vid en eventuell värdeminskning av plantan. Ångerrätten kan du hitta i våra ‘Allmänna köp och Leveransvillkor’.